Assistent locatie manager
32 - 38 uur Den Haag HeadQuarter
Gaëlle Verbeek
Ik heb interesse
Direct naar Start In het kort Een dag als... Groeipad (N)iets voor jou?
• Centraal gelegen naast station Laan van NOI
• Evenementen & banqueting
• Avonden én weekenden vrij
• Passie-privé balans
Dit ben jij
Jij hebt werkervaring in de catering Je bent creatief, en weet de gasten te verrassenWij bieden jou
€2.000 - €2.500 bruto maandelijks o.b.v. fulltime Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden Aandacht voor je ontwikkeling Elke dag een nieuwe uitdaging
HeadQuater, een multi-tenant locatie centraal gelegen naast treinstation Laan van NOI. 5 huurders onder 1 dak waar wij service verlenen met D&B Hospitality, Cleaning en We Canteen. Allemaal onder 1 dak.
Jij, als assistent manager bent de steun en toeverlaat van de locatie manager. Samen sturen jullie het team aan, verzorgen jullie alle verschillende evenementen en banqueting aanvragen
Ook voor het team en gasten ben jij het aanspreekpunt. Iedereen kan altijd bij jouw terecht.
Je kijkt en werkt mee in de operatie, ondersteund in de administratie en denkt mee op commercieel gebied. Welke verbeteringen kunnen er geïmplementeerd worden? Is het aanbod nog vernieuwend en verrassend voor de gasten?
En is de manager afwezig draai jij je hand er niet voor om, om de locatie aan te sturen. Dit betreft een foodcourt, coffeebar en banqueting activiteiten.
Cateringmedewerker / Horeca medewerker bij D&B's cateringbedrijf We CanteenCateringmedewerker / Horeca medewerker bij D&B's cateringbedrijf We Canteen
Een dag bij HeadQuater
07:30 08:30 09:30 10:30 11:30 12:30 13:30 14:30 15:30
Jij start de dag rustig op met de locatie manager. Jullie bespreken de dag door. En briefen het team over alle werkzaamheden. Vervolgens gaat het team zelfstandig aan de slag.
Jij trekt je even terug op kantoor en gaat aan de slag met de banqueting aanvragen die gisteren binnen gekomen zijn voor de rest van de week. Jij verwerkt ze, en maakt de offertes.
Vandaag komt er een sollicitant voor jullie open afwas vacature.
Alles klaarzetten voor de gasten. Die vanaf 11:30 langzaam binnen druppelen om te genieten van de gerechten. Alles is klaargezet, jij controleert het restaurant en of iedereen er klaar voor is. Genoeg borden, bestek, staan alle stoelen recht?
Een 1,5 uur lang is het volle bak. De gasten genieten. En alles verloopt precies zoals gepland. Hier doe je het voor.
Samen met het team gaan jullie rondom een grote tafel zitten en genieten jullie van de verdiende lunch!
De drukte is weg, het stof neergedaald. Jij helpt het team opstarten met de schoonmaak, even met z'n allen de schouders eronder! Werken, praten, lachen.
Jij hebt jouw maandelijkse meeting met de opdrachtgever. Gelukkig heb jij vanochtend al alles voorbereid.
Even nazitten met de chefkok . Bespreken wat goed ging. En wat beter kan. Je zegt iedereen gedag, loopt naar buiten en beseft dat je de rest van de dag kan doen waar je zin in hebt.
Jij start de dag rustig op met de locatie manager. Jullie bespreken de dag door. En briefen het team over alle werkzaamheden. Vervolgens gaat het team zelfstandig aan de slag.
Jij trekt je even terug op kantoor en gaat aan de slag met de banqueting aanvragen die gisteren binnen gekomen zijn voor de rest van de week. Jij verwerkt ze, en maakt de offertes.
Vandaag komt er een sollicitant voor jullie open afwas vacature.
Alles klaarzetten voor de gasten. Die vanaf 11:30 langzaam binnen druppelen om te genieten van de gerechten. Alles is klaargezet, jij controleert het restaurant en of iedereen er klaar voor is. Genoeg borden, bestek, staan alle stoelen recht?
Een 1,5 uur lang is het volle bak. De gasten genieten. En alles verloopt precies zoals gepland. Hier doe je het voor.
Samen met het team gaan jullie rondom een grote tafel zitten en genieten jullie van de verdiende lunch!
De drukte is weg, het stof neergedaald. Jij helpt het team opstarten met de schoonmaak, even met z'n allen de schouders eronder! Werken, praten, lachen.
Jij hebt jouw maandelijkse meeting met de opdrachtgever. Gelukkig heb jij vanochtend al alles voorbereid.
Even nazitten met de chefkok . Bespreken wat goed ging. En wat beter kan. Je zegt iedereen gedag, loopt naar buiten en beseft dat je de rest van de dag kan doen waar je zin in hebt.
Binnen D&B zijn er veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.
Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
Met jouw Hospitality-mindset weet jij verwachtingen te overtreffen en komen mensen de volgende dag graag bij je terug. Jij maakt een onuitwisbare indruk op je omgeving.
Jij hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging om je werkplek te verbeteren. Jij bouwt snel waardevolle relaties op.
Jij bent vrolijk, energiek en houdt ervan om mensen blij te maken. Jij bent een echte ambassadeur voor het bedrijf waar je werkt.
Voorspelbaar
Jij vindt het fijn om aan het begin van de dag exact te weten wat je kunt verwachten. Van afwisseling in je werkzaamheden houd jij niet zo.
Ben jij die Assistent locatie manager die ons komt versterken bij HeadQuarter?
Gaëlle Verbeek, Corporate Recruiter We Canteen
Vragen over werken bij D&B?
Neem contact op met een van onze recruiters via
Functie: | assistent locatie manager |
Startdatum: | 06-12-2023 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | 2000 – 2000 |
Uren per week: | 32 – 38 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.
Deel de vacature:
Redactie Den Haagkrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de den-haagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Den Haag via denhaagkrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op denhaagkrant.nl.
© denhaagkrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.