Vacature Chef Kok

Chef Kok in s-Gravenhage

32 - 38 uur Den Haag HeadQuarter

Ik heb interesse

Direct naar Start In het kort Een dag als... Groeipad (N)iets voor jou?

Chef kok bij D&B's cateringbedrijf We CanteenChef kok bij D&B's cateringbedrijf We Canteen

• Centraal gelegen naast station Laan van NOI
• Veel vrijheid voor creativiteit
• Avonden én weekenden vrij

  • Jij bent creatief, en weet de gasten keer op keer te verrassen
  • Jij hebt leidinggevende ervaring in de catering en/of horeca
  • Regel - en trendvolger
  • Een maandsalaris tussen de €2.500 - €3.170
  • Urencontract met uitzicht op vast
  • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden

HeadQuater, een multi-tenant locatie centraal gelegen naast treinstation Laan van NOI. 5 huurders onder 1 dak waar wij, met D&B Hospitality, Cleaning en bedrijfscatering. Allemaal onder 1 dak. Waar het foodcourt net een verbouwing achter de rug heeft, is dit een plek waar jij als chef helemaal tot je recht komt.

In jouw foodcourt ben jij bepalend voor de invulling. Culinair gezien, maar ook zeker verduurzamend en innovatief. Zoals in elk We Canteen restaurant, wordt hier alleen maar met de mooiste producten gewerkt en wordt alles vers op locatie bereid. Bij HeadQuater kan jij wekelijks jouw creativiteit kwijt om een internationaal en gevarieerd menu te bereiden.

Op de locatie stuur jij samen met de locatie manager het team aan. Daarnaast ben jij verantwoordelijk op de locatie voor de inkoop, menu enginering en voedselveiligheid.

Jij krijgt de vrijheid, en die pak je. Naast de lunch verzorg jij samen met het team ook de banqueting en events, ben je verantwoordelijk voor alle inkoop en menu-enginering en ondersteun je waar nodig de locatie manager.

Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenChefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

Een dag bij HeadQuater

Bij HeadQuater is een barista en daar word jij blij van op de vroege ochtend. Je start op met een lekkere cappuccino voordat het team binnenkomt en start de keuken vast op!

De catering medewerkers zijn ook gestart en nu kunnen jullie beginnen. Wat staat er vandaag op het programma qua keuken? Zijn er banqueting partijen die voorbereid moeten worden? En wat kunnen ze nog meer vandaag verwachten? Met jouw energie zorg je dat iedereen gemotiveerd aan de dag kan beginnen.

Mise en place

Aan de slag! Samen zetten jullie de schouders eronder. Het team draait heel zelfstandig en daar word jij blij van. Vandaag staat er een creatief nieuw recept op de planning, dus daar bijt jij je tanden in

Het team is aan de slag. Jij trekt je even terug op kantoor om de offertes na te lopen, je controleert of er nog banqueting aanvragen zijn binnengekomen via Easy Dish

Nog 1 uur voor de gasten komen - 150 gemiddeld. Die vanaf 12:00 stipt binnenkomen om te genieten van de gerechten. Alles is klaargezet, jij controleert het restaurant en of iedereen er klaar voor is. Genoeg borden, bestek, staan alle stoelen recht? Een geoliede machine, door jou aangestuurd

Een uur lang is het volle bak. De gasten genieten. En alles verloopt precies zoals gepland.

Nu is het even tijd voor je eigen pauze. Jullie praten wat bij en hebben het over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de catering.

De drukte is weg, het stof neergedaald. Jij helpt het team opstarten met de schoonmaak, even met z'n alle de schouders eronder!

De levering is net geweest en de bestellingen worden opgeruimd. Belangrijk is dat dit netjes gebeurd, zodat je morgen niet misgrijpt in de voorbereiding voor de lunch.

Bij HeadQuater is een barista en daar word jij blij van op de vroege ochtend. Je start op met een lekkere cappuccino voordat het team binnenkomt en start de keuken vast op!

De catering medewerkers zijn ook gestart en nu kunnen jullie beginnen. Wat staat er vandaag op het programma qua keuken? Zijn er banqueting partijen die voorbereid moeten worden? En wat kunnen ze nog meer vandaag verwachten? Met jouw energie zorg je dat iedereen gemotiveerd aan de dag kan beginnen.

Aan de slag! Samen zetten jullie de schouders eronder. Het team draait heel zelfstandig en daar word jij blij van. Vandaag staat er een creatief nieuw recept op de planning, dus daar bijt jij je tanden in

Het team is aan de slag. Jij trekt je even terug op kantoor om de offertes na te lopen, je controleert of er nog banqueting aanvragen zijn binnengekomen via Easy Dish

Nog 1 uur voor de gasten komen - 150 gemiddeld. Die vanaf 12:00 stipt binnenkomen om te genieten van de gerechten. Alles is klaargezet, jij controleert het restaurant en of iedereen er klaar voor is. Genoeg borden, bestek, staan alle stoelen recht? Een geoliede machine, door jou aangestuurd

Een uur lang is het volle bak. De gasten genieten. En alles verloopt precies zoals gepland. Hier doe je het voor.

Nu is het even tijd voor je eigen pauze. Jullie praten wat bij en hebben het over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de catering.

De drukte is weg, het stof neergedaald. Jij helpt het team opstarten met de schoonmaak, even met z'n alle de schouders eronder!

De levering is net geweest en de bestellingen worden opgeruimd. Belangrijk is dat dit netjes gebeurd, zodat je morgen niet misgrijpt in de voorbereiding voor de lunch.

Binnen D&B zijn er veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

Met jouw Hospitality-mindset weet jij verwachtingen te overtreffen en komen mensen de volgende dag graag bij je terug. Jij maakt een onuitwisbare indruk op je omgeving.

Jij hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging om je werkplek te verbeteren. Jij bouwt snel waardevolle relaties op.

Jij bent vrolijk, energiek en houdt ervan om mensen blij te maken. Jij bent een echte ambassadeur voor het bedrijf waar je werkt.

Jij vindt het fijn om aan het begin van de dag exact te weten wat je kunt verwachten. Van afwisseling in je werkzaamheden houd jij niet zo.

Ben jij die Chef kok die ons komt versterken bij HeadQuarter?

Gaëlle Verbeek, Corporate Recruiter We Canteen

Vragen over werken bij D&B?

Neem contact op met een van onze recruiters via



Functie:chef kok
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3170
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Den Haagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de den-haagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Chef Kok D&B The Facility Group 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures