GEMEENTEBLADOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, Hooftskadelaan 30 tot en met 134 (even) en Nicolaas Penninghof 40, 41 en 42 te Den Haag

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Algemene informatieHet veranderen van de gevels van de woningen Hooftskadelaan 30 tot en met 134 (even) en Nicolaas Penninghof 40, 41 en 42 door het vervangen van de gevelkozijnen en gevelinvullingenOns kenmerk: 202326177Stadsdeel:-CentrumLocatie(s)Hooftskadelaan 30 tot en met 134 (even) en Nicolaas Penninghof 40, 41 en 42Datum bekendmaking besluit:24 november 2023Ter informatieDeze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.Locatie van de getoonde markers op de kaartDe activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.Meer informatie?Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Den Haag. Bekijk alle Bekendmakingen Den Haag in .

https://denhaagkrant.nl/bekendmakingen-den-haag/

Deel dit bericht:

Redactie Den Haagkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Den Haagkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Den Haag.

Gerelateerde berichten