Podiumplaatsen voor Haagse kunstrijdsters op Gewestelijk Kampioenschap Zuid-Holland

Podiumplaatsen voor Haagse kunstrijdsters op Gewestelijk Kampioenschap Zuid-Holland

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Den Haag en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-11:  Op 9 en 10 maart werd op ijsbaan van de Dordtse Sportboulevard het Gewestelijke Kampioenschap Zuid Holland 2024 verreden.

In de categorie Advanced Novice dames was het hele podium voor rijdsters van de Dordtse vereniging met op de 2e plaats Sophie van Vliet (13) uit den Haag.

De afsluiter van het kampioenschap, waar in vele categorieën werd gereden, was het spektakelstuk waarbij de Junioren dames van Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht met elkaar de strijd om het kampioenschap aangingen.

In de categorie Junioren dames eindigde Haagse Jane Knoester (16) uit Den Haag op de 3e plaats en won het brons. Clubgenote Lilia Lupanova (16) uit Den Haag eindige net na Jane op de 4e plaats. In de categorie Senioren dames eindige Cheyenne Knoester (22) op een mooie 2e plaats.

De Knoester zussen namen zilver en brons mee naar Den Haag..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Kunstrijvereniging De Drechtsteden.

Deel dit bericht:

Redactie Den Haagkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Den Haagkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Podiumplaatsen voor Haagse kunstrijdsters op Gewestelijk Kampioenschap Zuid-Holland

Nog meer externe nieuwsberichten