Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in s-Gravenhage

Zelfstandig werkend kok

32 - 38 uur Den Haag HeadQuarter

Ik heb interesse

Direct naar Start In het kort Een dag als... Groeipad (N)iets voor jou?

Geef richting aan je carrière bij HeadQuarter!

• Centraal gelegen naast Laan van NOI
• Alle ruimte voor culinaire creativiteit
• Werken met de mooiste producten
• Weekend & avond vrij

Dit ben jij

Een allrounder die van aanpakken weet Ambitieus met potentie om door te groeien tot bijvoorbeeld chef kok Bij voorkeur mbo-koksopleiding afgerond, maar aanstormend talent is ook welkom!

Wij bieden jou

Bruto maandelijks salaris tussen €2.093,- en €2.524,- afhankelijk van werkervaring Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden Ondersteuning en coaching

5 huurders onder 1 dak waar wij, met D&B Hospitality, Cleaning en bedrijfscatering. Allemaal onder 1 dak.

Samen met de locatie manager stuur je een divers team aan en bepalen jullie samen het menu. Jij bent flexibel én vind het leuk om naast de dagelijkse lunch mee te helpen met banqueting events. Variërend van vergadering tot personeelsfeesten en zakelijke conferenties.

Verder heb je affiniteit met koken van verse, gezonde en gerechten met én zonder vlees. We stimuleren creativiteit, bij ons krijg je de vrijheid om binnen het concept je eigen gerechten te bereiden.

Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenChefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

Een dag bij Jetbrains

Jij start even rustig de keuken op, en zet al het apparatuur aan. Daarna bespreken jij en de locatie manager de dag door. Er is een grote banqueting bestelling binnengekomen.

Mise en place

De keuken loopt als een geoliede machine en iedereen kent zijn rol. Vandaag ben je iets sneller klaar met het wassen, snijden en koken van de verse ingrediënten, dus help je de chef-kok mee met de banqueting bestelling.

Nu komt alles samen. De buffetten worden opgebouwd. De eerste gasten komen al binnen en jij houdt in de gaten of de kassa bemand is wanneer er iemand wil afrekenen.

Lunchtijd

De gasten komen - 250 gemiddeld. Die vanaf 11:30 stipt binnenkomen om te genieten van jouw gerechten. Alles wordt tjak-tjak-tjak klaargezet. Saladebuffet. Soepen. Belegde broodjes. Warme snacks. Maaltijd van de dag. Een geoliede machine, door jou aangestuurd.

Pauze

Samen met jouw andere collega's mag jij nu genieten van jouw lunch. Even een momentje rust pakken voordat je de laatste uurtjes door knalt!

Opruimen en schoonmaken

De lunch is geweest, de laatste spullen moeten opgeruimd worden, er moet schoongemaakt worden en de laatste afwas moet er doorheen. Als alles klaar is zit je nog even samen met het team en neem je de dag door. Wat kon er beter? Wat ging er goed?

Bestellingen en planning

De blik alweer gericht op morgen. De bestellingen die zijn binnengekomen worden opgeruimd. Verder plannen jullie alvast wat zaken voor morgen. Zodat jullie je morgenochtend alleen op morgenmiddag hoeven te focussen.

Jij start even rustig de keuken op, en zet al het apparatuur aan. Daarna bespreken jij en de locatie manager de dag door. Er is een grote banqueting bestelling binnengekomen.

De keuken loopt als een geoliede machine en iedereen kent zijn rol. Vandaag ben je iets sneller klaar met het wassen, snijden en koken van de verse ingrediënten, dus help je de chef-kok mee met de banqueting bestelling.

Nu komt alles samen. De buffetten worden opgebouwd. De eerste gasten komen al binnen en jij houdt in de gaten of de kassa bemand is wanneer er iemand wil afrekenen.

De gasten komen - 250 gemiddeld. Die vanaf 11:30 stipt binnenkomen om te genieten van jouw gerechten. Alles wordt tjak-tjak-tjak klaargezet. Saladebuffet. Soepen. Belegde broodjes. Warme snacks. Maaltijd van de dag. Een geoliede machine, door jou aangestuurd.

Samen met jouw andere collega's mag jij nu genieten van jouw lunch. Even een momentje rust pakken voordat je de laatste uurtjes door knalt!

De lunch is geweest, de laatste spullen moeten opgeruimd worden, er moet schoongemaakt worden en de laatste afwas moet er doorheen. Als alles klaar is zit je nog even samen met het team en neem je de dag door. Wat kon er beter? Wat ging er goed?

De blik alweer gericht op morgen. De bestellingen die zijn binnengekomen worden opgeruimd. Verder plannen jullie alvast wat zaken voor morgen. Zodat jullie je morgenochtend alleen op morgenmiddag hoeven te focussen.

Binnen D&B zijn er veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Zelfstandig werkend kok

Deze vacature

Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

Met jouw Hospitality-mindset weet jij verwachtingen te overtreffen en komen mensen de volgende dag graag bij je terug. Jij maakt een onuitwisbare indruk op je omgeving.

Jij hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging om je werkplek te verbeteren. Jij bouwt snel waardevolle relaties op.

Jij bent vrolijk, energiek en houdt ervan om mensen blij te maken. Jij bent een echte ambassadeur voor het bedrijf waar je werkt.

Jij vindt het fijn om aan het begin van de dag exact te weten wat je kunt verwachten. Van afwisseling in je werkzaamheden houd jij niet zo.

Ben jij die Zelfstandig werkend kok die ons komt versterken bij HeadQuarter?



Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2524
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Den Haagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de den-haagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zelfstandig Werkend Kok D&B The Facility Group 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures